Vraagbundelingsperiode Westfriesland gaat 3 September van start

 

Het buitengebied van Westfriesland kampt al jaren met een slechte internetverbinding. Dit heeft gevolgen voor zowel het bedrijfs- als gezinsleven. Met de komst van glasvezelinternet zullen deze problemen tot het verleden behoren.

FiberNH zet definitief de schop in de grond wanneer minimaal vijftig procent van het buitengebied van Westfriesland zich vooraf registreert voor een abonnement. De aanleg van glasvezel in het buitengebied is een dure aangelegenheid. Vandaar dat de aanleg niet zonder bijdrage van de inwoners mogelijk is. Afnemers van het toekomstige snelle internet krijgen net als de andere projecten de keuze om bovenop het abonnement een vastrechttoeslag te betalen (20 euro), of deze éénmalig af te kopen. (1950 euro) Dat lijkt een hele investering, maar extra kosten voor aansluitingen in het buitengebied zijn niet ongewoon. Bovendien betalen deze bewoners nu ook al extra kosten voor hun huidige (trage) internetverbinding. De investering loont dus. Glasvezelinternet zal naast de snelheid ook bijdragen aan een stabiele verbinding die klaar is voor de toekomst.

Wellicht heeft u intussen de welkomstbrief van FiberNH ontvangen in de bus. Om u alvast bekend te maken met onze glasvezelkabel, ontvangt u in de komende week een welkomstbrief met daarbij een (gratis) eerste stukje glasvezel. Na de zomervakantie zullen wij, in samenwerking met de gemeentes Opmeer, Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, en Drechterland inventariseren welke inwoners mee willen doen aan dit project. Bij genoeg animo gaat de schop in de grond, en kan het buitengebied van Westfriesland zich voortaan meten met een moderne internetverbinding.

Vooralsnog hoeft u nog niets te doen, behalve genieten van alles wat zomer in Westfriesland u biedt. Rond het einde van augustus ontvangt u van ons een concreet aanbod in de brievenbus. Daarmee kunt u zich officieel aanmelden voor een aansluiting op glasvezelinternet.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar dit project en kunt u niet wacht met aanmelden, dan kunt u zich toch alvast aanmelden voor een abonnement. U kunt hiervoor hiernaast klikken op de aanmeld button waarbij u doorverwezen wordt naar de provider Solcon.
Uiteraard beantwoorden we uw eventuele vragen ook graag persoonlijk.

Een fijne zomer gewenst!
Met razendsnelle groet,
Namens FiberNH

Stefan Droog | s.droog@fibernh.nl | Tel. 085-0405160
Lucinda Boots | l.boots@fibernh.nl | Tel. 085-0405161

Aanmelden is al mogelijk!

Bij het aanmelden wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer, vul deze in om het beschikbare aanbod te tonen.

Solcon is de landelijke internetprovider met bijna 20 jaar ervaring. Al drie jaar op rij is Solcon als beste getest in de categorie Internet volgens de Consumentenbond. Solcon is eerlijk over snelheden en prijzen, en werken elke dag hard om de kwaliteit van hun producten, diensten en service te verbeteren. De komst van supersnel internet is van algemeen economisch belang voor zowel de kernen als de buitengebieden.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu