Wat zijn de voordelen?

Glasvezel is zorgeloos, supersnel en glashelder. Een glasvezelaansluiting zorgt voor een supersnelle verbinding, haarscherp tv-kijken en kraakhelder bellen. Dat brengt zowel voordelen bij u thuis als voor uw bedrijf.

Jongeren

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het maken van huiswerk. Even iets opzoeken, werken aan een project met klasgenoten. Ook het contact met klasgenoten en vrienden loopt vaak online. Tussen het schoolwerk door is er tijd om te gamen of online programma’s te kijken. Heel vervelend als een pagina blijft laden of het uploaden van een bestand niet lukt. Met glasvezel heeft u een snelle verbinding bij zowel het downloaden als uploaden.

Moderne ouderen

Contact met de familie loopt niet altijd meer telefonisch. Tegenwoordig worden er e-mails gestuurd, met foto’s van de kleinkinderen of wordt er gebruik gemaakt van online beeldbellen, met de familie die op vakantie is. Ook het contact met zorginstanties en het bestellen van medicijnen gebeurt steeds vaker online. In de toekomst wordt nog meer mogelijk met zorg op afstand. Daarnaast kan er tv worden gekeken in HD-kwaliteit en kan er voordelig worden gebeld.

Gezinnen

In een gezin waar meerdere personen gebruik maken van het netwerk, kan het voorkomen dat de huidige verbinding traag is. Glasvezel biedt u een supersnelle verbinding, waardoor het hele gezin tegelijk gemakkelijk gebruik kan maken van het internet, zonder een negatief effect op de snelheid. Even uw e-mail checken, een nieuwsbrief van de school van een van uw kinderen lezen, contact met de energieleverancier of online een vakantie boeken. Dit terwijl uw kinderen bezig zijn voor school of aan het gamen zijn. Heeft u door alle drukte een programma op tv gemist, dan heeft u de mogelijkheid om programma’s terug te kijken.

Bedrijven

Uw bedrijf wordt online vaak gevonden door uw website of een van uw sociale media pagina’s. Deze wilt u dan ook graag up-to-date houden. Ook het contact met afnemers en leveranciers gebeurt online. Een veilige, betrouwbare verbinding is nodig om de btw-aangifte en andere financiële zaken online te regelen. Hoewel veel zaken online gebeuren is ook een goede telefoonverbinding essentieel.

Agrariërs

Een supersnelle, veilige internetverbinding is noodzakelijk om de melkrobots aan te sturen, contact te onderhouden met afnemers, het periodiek aanleveren van informatie aan de overheid en natuurlijk voor de inkoop van grondstoffen en voer dat steeds vaker volledig online kan. Een snelle glasvezelverbinding scheelt u een hoop tijd, kostbare tijd die u graag in uw bedrijf steekt.

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu