Erop of eronder voor de kop van Noord-Holland

Vraagbundeling nadert laatste weekend

KOP VAN NOORD-HOLLAND – Met 26% aanmeldingen is FiberNH net over de helft van het minimale benodigde percentage van 50%. Inwoners van het buitengebied van Langedijk, Schagen en Den Helder hebben nog tot maandag 4 maart om hun aanmelding definitief te maken. De glasvezelaanbieder maakt zich klaar voor de eindsprint.

De ervaring is dat de meeste aanmeldingen het laatste weekend binnenkomen. Bewoners weten inmiddels van ons bestaan en ons aanbod, en hebben even de tijd gehad om hierover te denken. Vaak ook wel een gesprekje met de buurman of buurvrouw. Soms hebben mensen op de valreep toch nog vragen en daarom is onze klantenservice het gehele weekend geopend. Inmiddels zijn de werkzaamheden bij buurtgemeente Heerhugowaard deze week begonnen. Daar werd in 2018 een succesvolle vraagbundeling gehouden waarin de meeste aanmeldingen de laatste vier dagen binnenkwamen. Het glas is daarom bij FiberNH dus nog steeds halfvol.

Op onze website zal wekelijks een update worden gedaan over het actuele aanmeldpercentage. Aanmelden kan via een formulier, op www.fibernh.nl en via 085-0405111. Ook valt er dit weekend nog een laatste herinnering op de matten van de buitengebied bewoners. De mogelijkheid op snel glasvezelinternet is voor deze mensen nog nooit zo dichtbij geweest.

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu