Na de zomer start Fase I glasvezel voor het buitengebied van Noord-Holland

 

Op 3 September van dit jaar wordt de vraagbundelingsperiode gestart voor glasvezel in het buitengebied van Noord-Holland. FiberNH zal starten met Fase I van Noord-Holland; namelijk West-Friesland. Daarbij gaat het om de gemeentes Medemblik, Opmeer, Enkhuizen, Stede Broec en Drechterland. In zes weken tijd gaat FiberNH zoveel mogelijk inwoners enthousiasmeren voor een glasvezelaansluiting. Na deze zes weken moet minimaal 50% van de inwoners zich ingetekend hebben voor een glasvezelabonnement. Indien dit behaald wordt zal er direct gestart worden met de aanlegwerkzaamheden door de aannemer, waarbij de eerste aansluitingen binnen enkele maanden al kunnen beschikken over supersnel glasvezel internet.

Welkomstbrief
Bewoners in West-Friesland die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen voor de vakantie nog een informatiebrief via de post. In de vraagbundelingsperiode worden informatieavonden gehouden in diverse dorpshuizen, en zal er informatiemateriaal verstuurd worden naar de huisadressen. Ook kunt u tegen die tijd op de website van FiberNH ambassadeurs vinden die u persoonlijk de mogelijkheden van het glasvezel kunnen toelichten, en waar u terecht kan met al uw vragen.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen
    


Aanmelden is al mogelijk!

Bij het aanmelden wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer, vul deze in om het beschikbare aanbod te tonen.

Solcon is de landelijke internetprovider met bijna 20 jaar ervaring. Al drie jaar op rij is Solcon als beste getest in de categorie Internet volgens de Consumentenbond. Solcon is eerlijk over snelheden en prijzen, en werken elke dag hard om de kwaliteit van hun producten, diensten en service te verbeteren. De komst van supersnel internet is van algemeen economisch belang voor zowel de kernen als de buitengebieden.

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu